Det startede med irritation

Håkon og Jon Erik spiste morgenmad sommeren 2016 og høvlede af osten som var pakket ud af plastikposen og stod kondensvåd på et fad. Samtalen drejede ind på, at der måtte findes en bedre måde at opbevare og servere osten på. Hvorfor skulle man absolut røre ved osten med urene fingre, bruge tid på ind- og udpakning i plastposer hver gang, den skulle bruges, eller få fugtig og efterhånden dårlig ost på grund af kondens?

Slut med plastikposer i køleskabet

En idé
tager form

Håkon rejste til London for at studere samme efterår, og da Jon Erik besøgte ham vinteren 2017 blev de første skitser lavet. Samme år blev Inventas AS i Trondheim engageret for at hjælpe med udvikling af den første prototype.

ET HELNORSK PRODUKT

Højteknologisk produktion i Norge

Efter flere prototyper, forbedringer og tests, blev EasyCheese skabt.  En ostebeholder som er både praktisk, hygiejnisk og miljøvenlig. Det helt unikke med EasyCheese® er den justerbare bund, som gør at man kan presse osten op efterhånden som den bruges, uden nødvendigvis at tage direkte på osten. Produktet er designbeskyttet og patenteret.s

NORSK PRODUKTION

I 2019 blev der indgået en produktionsaftale med Erik Hoel AS som holder til lige uden for Oslo. EasyCheese er altså et helnorsk produkt: Norske opfindere, norsk design og produceret i Norge.

Danmark får en lille bid af fantastiske Norge.

Danmark får en lille bid af fantastiske Norge.

Jannie var på besøg hos et familiemedlem i Norge. På morgenbordet stod EasyCheese, med en god norsk ost i. Øjnene faldt med det samme på det stilfulde design. Da det gik op for Jannie, at osteboksen til og med havde en helt unik funktion, nemlig at man kunne pressen osten op via den bevægelige bund, opstod der en idé.

Dette produkt er for smart til, kun at skulle kunne købes og anvendes i Norge!

Danskere har et højt osteforbrug, og der er utallige typer oste på markedet. Selvfølgelig skulle EasyCheese, også til Danmark. Hjemme i Danmark blev markedet undersøgt, og ganske rigtigt, en sådan osteboks fandtes ikke!

Jannie tog kontakt til den norske virksomhedsejer Håkon Engeset. Virksomheden var heldigvis positive overfor et dansk samarbejde, dette resulterede i en aftale.

EasyCheese Danmark ApS blev stiftet i oktober 2022, af Jannie Pehrson og Maria Eisenberg.

Vi er stolte af at repræsentere EasyCheese i Danmark.,

Jannie Pehrson

Virksomhedsejer

Maria Eisenberg

Virksomhedsejer