Det bedste som er sket for osten siden ostehøvlen

EasyCheese En revolutionerende måde at opbevare osten på. Dette inkluderer både store og små oste fra alle de kendte osteudbydere i Danmark. Du vælger selv om osten skal stå eller ligge i boksen! Brug eventuel overskydende ost som revet ost på din pizza.

PRAKTISK

Enkel håndtering og god holdbarhed

Mange af os har på et tidspunkt irriteret os over uegnede løsninger til at opbevare og nyde ost. Vi præsenterer EasyCheese. Med sin unikke justerbare bund, revolutionerer EasyCheese markedet, da det ikke længere er nødvendigt at røre ved osten! Når osten har samme niveau som kanten på osteboksen, presser du blot bunden lidt længere op, høvl og velbekomme!

Boksen er tæt, men ikke forseglet. Åbningen i bunden og ved låget sørger for at fugten slipper ud af beholderen under opbevaring. Sådan sørger EasyCheese for, at osten holder sig godt, samtidig med, at man slipper for, at osten bliver våd af kondens.

Fra køleskab direkte til spisebord!

HYGIEJNISK

Minimal berøring af osten

Nogle af os synes måske ikke det er så delikat med en masse fedtefingre på osten, et velkendt problem specielt i børnefamilier. Vores hænder er ikke sterile, og bakterier overføres fra fingrene til osten når man tager på den. Med EasyCheese kan osten opbevares og serveres på en hygiejnisk måde. Da man ved hjælp af den justerbare bund rører minimalt ved osten, undgår man nemlig fedtefingre og ostefingre. Hermed optimeres holdbarheden af osten. Derudover holder osten sig frisk i boksen.

MILJØVENLIG

Pas på miljøet

EasyCheese En løsning, som sørger for at din ost opbevares frisk i køleskabet. Slip for plastposer i køleskabet, og en ost der bliver våd og klam. Osten holder sig godt under opbevaring, er enkel og hygiejnisk at servere og tager sig godt ud på ethvert bord. Ikke mindst sparer vi miljøet for en masse unødvendig engangsplast.