Fra idé til produkt

Historien

Det startede med en irritation...

2016

Håkon og Jon Erik spiste morgenmad sommeren 2016 og høvlede af osten som var pakket ud af plastikposen og stod kondensvåd på et fad. Samtalen drejede ind på, at der måtte findes en bedre måde at opbevare og servere osten på. Hvorfor skulle man absolut røre ved osten med beskidte fingre, bruge tid på ind- og udpakning i plastikposer hver gang den skulle bruges, eller få fugtig og efterhånden kedelig ost på grund af kondens?

En idé tager form

2017

Vinter 2017 blev de første skitser af osteklokken tegnet på en serviet i London. Det skulle vise sig, at skitserne var meget tæt på at ligne det endelige design. Samme år ble Inventas i Trondheim inddraget til at lave den første prototype. Efter adskillige prototyper, forbedringer og tests var Håkon og Jon Erik tilfredse. De havde skabt EasyCheese®, en osteklokke som både var praktisk, hygiejnisk og miljøvenlig.

Produktion

2019

I 2019 blev der indgået en produktionsaftale med Erik Hoel AS som holder til lige uden for Oslo. EasyCheese er altså et helnorsk produkt: Norske opfindere, norsk design og produceret i Norge.

EasyCheese kommer til Danmark

2022

Jannie var på besøg hos et familiemedlem i Norge. På morgenbordet stod EasyCheese, med en god norsk ost i. Øjnene faldt med det samme på det stilfulde design. Da det gik op for Jannie, at osteboksen til og med havde en helt unik funktion, nemlig at man kunne pressen osten op via den bevægelige bund, opstod der en idé.

Selvfølgelig skulle EasyCheese, også til Danmark. Jannie tog kontakt til den norske virksomhedsejer Håkon Engeset. Virksomheden var heldigvis positive overfor et dansk samarbejde, dette resulterede i en aftale.

EasyCheese Danmark ApS blev stiftet i oktober 2022, af Jannie Pehrson og Maria Eisenberg.

Vi er stolte af at repræsentere EasyCheese i Danmark!

Det startede med en irritation...

2016

Håkon og Jon Erik spiste morgenmad sommeren 2016 og høvlede af osten som var pakket ud af plastikposen og stod kondensvåd på et fad. Samtalen drejede ind på, at der måtte findes en bedre måde at opbevare og servere osten på. Hvorfor skulle man absolut røre ved osten med beskidte fingre, bruge tid på ind- og udpakning i plastikposer hver gang den skulle bruges, eller få fugtig og efterhånden kedelig ost på grund af kondens?

En idé tager form

2017

Vinter 2017 blev de første skitser af osteklokken tegnet på en serviet i London. Det skulle vise sig, at skitserne var meget tæt på at ligne det endelige design. Samme år ble Inventas i Trondheim inddraget til at lave den første prototype. Efter adskillige prototyper, forbedringer og tests var Håkon og Jon Erik tilfredse. De havde skabt EasyCheese®, en osteklokke som både var praktisk, hygiejnisk og miljøvenlig.

Produktion

2019

I 2019 blev der indgået en produktionsaftale med Erik Hoel AS som holder til lige uden for Oslo. EasyCheese er altså et helnorsk produkt: Norske opfindere, norsk design og produceret i Norge.

EasyCheese kommer til Danmark

2022

Jannie var på besøg hos et familiemedlem i Norge. På morgenbordet stod EasyCheese, med en god norsk ost i. Øjnene faldt med det samme på det stilfulde design. Da det gik op for Jannie, at osteboksen til og med havde en helt unik funktion, nemlig at man kunne pressen osten op via den bevægelige bund, opstod der en idé.

Selvfølgelig skulle EasyCheese, også til Danmark. Jannie tog kontakt til den norske virksomhedsejer Håkon Engeset. Virksomheden var heldigvis positive overfor et dansk samarbejde, dette resulterede i en aftale.

EasyCheese Danmark ApS blev stiftet i oktober 2022, af Jannie Pehrson og Maria Eisenberg.

Vi er stolte af at repræsentere EasyCheese i Danmark!